Till toppen
Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig och för anonym statistik. - Läs mer - Dölj

Alltid fri frakt

Lägsta order - 100 nok

Alltid lägre priser!

KJØPSVILKÅR

DU SOM KUNDE SKAL ALLTID KJENNE DEG TRYGG NÅR DU HANDLER HOS TOPFORMULA. DERFOR TILBYR VI BARE PÅLITELIGE BETALINGSLØSNINGER OG SAMARBEIDER MED TRYGG E-HANDEL FOR SIKKER HANDEL OVER INTERNETT.

 

 

 

 

INTEGRITET & PERSONOPPLYSNINGER

For å handle på Topformula må du være over 18 år eller eldre. Er du under 18 år må en foresatt godkjenne din bestilling, på grunn av at umyndige personer ifølge norsk lov ikke kan inngå avtaler, og dermed heller ikke inngå kjøpsavtaler.

Når du bestiller noe fra Topformula og dermed godkjenner kjøpsvilkårene, samtykker du samtidig til at vi lagrer, håndterer og bruker dine opplysninger i vår virksomhet. Topformula kommer aldri til å oppgi eller selge videre dine opplysninger til en tredjepart. Alle lagrede opplysninger håndteres i henhold til bestemmelser i POL. Topformula lagrer ikke kredittkortopplysninger.

All overføring og personlige opplysninger mellom oss og våre kunder går via en sikker tilkobling for at ingen skal kunne få tak i opplysningene.

Vi forbeholder oss til retten å annullere ordrer som inneholder feilaktige opplysninger og/eller om kunden har betalingsanmerkninger. Du har rett til, etter begjæring, om å få opplyst de personopplysninger som finnes registrert på deg. Skulle opplysningene være feilaktige, ufullstendige eller irrelevante, kan du kreve at disse skal rettes eller slettes.

 

PRISER

Samtlige priser på hjemmesiden angis i norske kroner, inklusive moms. Momsen er følgende:

- bøker 6 %

- kosttilskudd: 12 %

- klær/tilbehør/legemiddel/naturlegemiddel 25 %

 

LAVESTE PRIS-GARANTI

Hos oss på Topformula skal du alltid kunne handle produkter til markedets beste priser. Våre laveste-pris-garanti innebærer at vi krediterer mellomlegget på produktet du har kjøpt hos Topformula og om du på kjøpstidspunktet fant samme produkt billigere i en annen norsk nettbutikk.

For å utnytte vår laveste pris-garanti gjelder følgende:

Produktet må finnes på lager hos konkurrenten vi matcher.

Produktet må være eksakt samme produkt som finnes i vår web-butikk.

Produktene må selges til ordinære priser. Prisgarantien gjelder ikke salg, kampanjetilbud, pakketilbud, medlemstilbud eller lignende.

Har produktet en fraktavgift må denne legges til prisen, ettersom vi på Topformula alltid har fri frakt. Vi prismatcher altså produktets pris + pris for frakt.

Den konkurrerende internettbutikken må oppfylle samme kjøpsvilkår som Topformula har. Butikken må også finnes i Norge, være et registrert foretak med organisasjonsnummer, betale moms og selge til norske forbrukere.

For å påberope prisgaranti må du ha kontaktet kundeservice senest 3 dager fra du har bestilt din vare på Topformula (følg bruksanvisningen i neste del).

Oppfyller produktet kravene, sender du en e-post til vår kundeservice. E-posten må inneholde:

- Ditt ordrenummer for bestillingen du har gjort hos Topformula

- Hvilken produkt har du kjøpt hos oss og til hvilken pris

- En link til produktet som har et lavere pris

- En link til nettbutikkens kjøpsvilkår

 

Topformula forbeholder seg retten til å ensidig avgjøre om vilkårene for laveste pris-garanti er oppfylt.

 

LEVERING & FRAKT

Bestillingen gjort innen kl. 14:00 på hverdager sendes samme dag. Øvrige bestillinger sendes neste hverdag. Deretter tilkommer Postens leveringstid på normalt 1-2 arbeidsdager innen Norge.

Bestillinger håndteres ikke i helger og på helligdager.

Topformula har alltid fri frakt på alle bestillinger, uansett ordreverdi.

Topformula sender kun i Norge. Topformula sender varene med brevpost eller som postpakke. Forsendelser under 2 kilo sendes som brevpost og kommer, om mulig, til å legges i din postkasse. Er forsendelsen for stor til legges i postkassen, eller dersom den veier mer enn 2 kg, leveres den i stedet til ditt nærmeste utleveringssted. Du får da et varsel via SMS eller e-post om hvor og når pakken kan hentes ut.

Ved eventuell forsinket leveranse, kontakter vi deg innen 48 timer og gir deg nye leveringsopplysninger, og dersom du ikke godkjenner vår nye leveringstid, har du rett til å heve kjøpet. Har du forskuddsbetalt og vil heve kjøpet på grunn av forsinket leveranse forårsaket av oss, tilbakebetaler vi pengene innen 20 dager.

Skulle vi ha feilaktige mobil- og e-postopplysninger til deg, får du etter 7 dager et brevvarsel. Husk å hent ut pakken i tide for å ikke risikere at den går i retur til oss (se Uavhentet pakkefor mer info).

 

Varsling

Topformula sender ut en ordrebekreftelse via e-post, til den e-postadressen du oppga i forbindelse med din bestilling. Les gjennom ordrebekreftelsen snarest, og kontakt oss omgående dersom bestillingen ikke stemmer, eller om det er noe du lurer på. Du behøver ditt kundenummer/ordrenummer for kontakt med kundeservice.

Har du ikke fått en ordrebekreftelse innen 30 minutter fra du gjorde bestillingen, ber vi deg først kontrollere at ordrebekreftelsen ikke har havnet i søppelposten i din e-post. Finnes den verken der eller i innboksen, ber vi deg ta kontakt med vårt kundeservice, så hjelper de deg.

Topformula sender ut et forvarsel når din sending forlater vårt lager. Sendes din bestilling som brevpost er det ikke mulig å spore pakken. Forvarselet er da kun en kvittering for at Posten har mottatt forsendelsen.

Du som kunde har selv ansvar for å kontrollere at kontaktopplysningene du har gitt oss stemmer. Ved feilaktige opplysninger må du kontakte kundetjenesten snarest for at ordrebekreftelse, forsendelse og faktura skal kunne sendes ut.

 

FAKTURA OG BETALING

Topformula tilbyr Klarna Checkout som betalingsalternativ. Dette innebærer at du kan velge:

- 14 dagers faktura (gebyrfri e-faktura)

- kortbetaling

- Klarna konto

- delbetaling (renter og etableringsgebyr kommer i tillegg)

- direktebetaling via nettbank

Klarna Checkout oppfyller alle krav for PCI DSS samt innehar SSL-sertifisering. Topformula forbeholder seg retten til å foreta en kredittvurdering av kunden. Ved godkjent kreditt overlates kjøpet til Klarna, som deretter har ansvaret for varsler og betalingsmottak.

Ved for sen betaling, tilkommer et påminnelsesgebyr på 60 kr, samt forsinkelsesrenter med 2% per måned plus gjeldende referanserenter.

 

ENDRE ELLER AVBESTILLE ORDRE

For å endre en ordre må du kontakte kundeservice snarest mulig. Vi forsøker alltid å hjelpe deg med å endre bestillingen så langt det lar seg gjøre. Er dog bestillingen allerede pakket har vi dessverre ikke mulighet til å gjøre endringer. For å avbestille en ordre kontakter du kundeservice. Om din ordre ikke er sendt, avbestiller kundeservice den for deg. Om din ordre allerede er pakket og sendt, kommer kundeservice til å avbestille ordren, men Topformula vil belaste deg 250 NOK for de omkostninger som oppstår ved avbestilling.

Som kunde har du alltid 14 dagers angrerett i henhold til lov om distanseavtaler og avtaler utenfor butikklokaler. Angrefristen begynner gjelde fra den dagen du har mottatt varen. Les mer under Angrerett om hvordan du kan angre på din bestilling

 

ANGRERETT

Om du angrer på kjøpet ditt, må du kontakte kundeservice på telefon 011 - 12 12 97 eller via e-post på info@Topformula.se før du returnerer varen til oss. Du som kunde står selv ansvarlig for returkostnader ved angret kjøp. På regjeringen.no finnes det et angreskjema du kan bruke når du sender varen til oss. Skjemaet er laget for å gjøre det enklere for deg som forbruker.

Som kunde har du alltid 14 dagers angrerett i henhold til angrerettloven. Angrefristen begynner å gjelde fra den dagen du har mottatt varen.

Du har rett til å åpne forpakningen for å kontrollere varen, men varen må være i en vesentlig uendret tilstand for at angreretten skal gjelde. Eventuelle forseglinger på produktene kan ikke brytes.  

Vi etterbetaler hele kjøpesummen foruten returfrakten umiddelbart etter at vi har mottatt returen, eller etter at du som kunde har gitt oss bevis på at varen er sendt tilbake til oss. Tilbakebetalingen skjer til samme betalingsmiddel som du valgte ved ditt kjøp.

 

REKLAMASJON

Du må kontakte kundeservice på info@Topformula.se innen du returnerer en defekt eller feillevert vare. Dette for at vi må godkjenne reklamasjonen, og for at vi skal kunne gi deg de fraktdokumentene du behøver for å få sendt tilbake reklamasjonen til oss fritt og uten kostnad. Du har alltid 3 års reklamasjonsrett, eller før siste bruksdato, hvilket av de to som kommer først. Du skal dog rapportere eventuelle feil så snart det oppdages. Rimelig tid for å oppdage eventuelle feil er 2 måneder.

Ved godkjent reklamasjon tilbakebetaler vi hele kjøpesummen umiddelbart etter at vi har mottatt produktet, eller at du som kunde har gitt oss bevis på at varen er sendt tilbake til oss. Tilbakebetalingen skjer via samme betalingsmiddel som du valgte ved ditt kjøp.

Ved bestillinger innen Norges grenser garanterer vi at de varer du har bestilt skal være feilfrie ved leveranse. Skulle du få en defekt eller feillevert vare må du kontakte kundeservice så snart som mulig, dog senest innen 14 dager. Den feilleverte varen skal være i ubrukt tilstand (plombering eller beskyttelsesplast kan ikke være brutt).

 

UAVHENTET PAKKE

Din forsendelse ligger i 14 dager på ditt utleveringssted før den blir returnert til oss. Ved uavhentet pakke belaster vi deg 250 NOK inkl. moms for returfrakt, ekspedisjonsgebyr, etc.

Tenk over om du angrer et kjøp og ikke vil bli belastet for uavhentet forsendelse. Hent ut pakken og returner deretter forsendelsen i henhold til beskrivelsen underAngrerett.

 

Feil i publikasjoner

Topformula reserverer seg for eventuelle feil i kampanjer, pris- og produktinformasjon og forbeholder seg retten til å korrigere dette i ettertid, dog gjelder alltid den pris som er satt på det produktet som du som kunde ser i kassen. Vi reserverer oss også mot prisjusteringer, lagerendringer, utsolgt produkt, tekniske feil samt eventuelle typografiske feil på hjemmesiden eller i publikasjoner.

Topformula forbeholder seg retten til å, ved større kampanjer som påvirker majoriteten av produktene, la kampanjen overskygge eventuelle andre kampanjer som kun er markedsført på nettsiden.

 

ANSVAR VED BRUK AV KOSTTILSKUDD

Kosttilskudd skal ikke erstatte en variert kost eller helsefremmende livsstil. Topformula selger ikke kosttilskudd med formål om å ha medisinsk, helende eller legende effekt. Kosttilskudd erstatter heller ikke legemidler. Er du usikker på om kosttilskuddet kan være skadelig for deg, ber vi deg kontakte lege før bruk. Det er ditt eget ansvar som kunde å forvisse deg om at produktet du kjøper ikke er skadelig for akkurat deg.

Overstig aldri det anbefalte daglige inntaket. Å overdosere visse virksomme substanser kan være direkte farlig. Tenk på at dosen vitaminer og mineraler også kan bli for høye dersom du tar flere kosttilskudd samtidig, for eksempel multivitaminer sammen med andre vitamintilskudd. Er du gravid ber vi deg om å rådføre deg med leger før du bruker kosttilskuddet.

Topformula tar ikke ansvar for uteblitt effekt eller mindre enn ønsket effekt ved inntak av kosttilskudd. Les alltid instruksjoner og innholdsfortegnelser nøye før bruk. All informasjon om produktene som selges på Topformula, skal ses på som anbefalinger.

 

INFORMASJONSKAPSLER

Denne nettsiden inneholder såkalte informasjonskapsler (cookies). En informasjonskapsel er en liten tekstfil som lagres på din datamaskin og som inneholder informasjon. Det finnes to typer informasjonskapsler. Den ene typen lagrer en fil permanent på din datamaskin.

Den andre typen informasjonskapsel kalles "sessioncookies". Under tiden du er inne på nettsiden, sendes denne informasjonskapselen mellom din datamaskin og serveren for å kunne koble sammen informasjon, som for eksempel hvilket brukernavn du skriver inn.

Sessionscookies lagres ikke permanent på din datamaskin, men forsvinner når du lukker din nettleser. Alle moderne nettlesere støtter informasjonskapsler. Din nettleser må være konfigurert for å akseptere informasjonskapsler, eller kommer ikke nettbutikken til å fungere tilfredsstillende.

 

FORCE MAJEURE

TopFormula er fritatt for straff for unnlatelse av å utføre visse forpliktelser i henhold til denne avtalen hvis feilen skyldes omstendigheter som beskrevet nedenfor, og de nevnte omstendighetene forhindrer, vanskeliggjør eller forsinker våre tjenester.

Befriende omstendighet skal anses blant annet å omfatte myndighetenes handling eller unnlatelse, ny eller endret lovgivning, arbeidskonflikter, blokader, brann, oversvømmelse, sabotasje eller ulykke av betydelig størrelse.

I force majeure inngår beslutninger av myndighetene, som påvirker markedet og produkter negativt, for eksempel restriksjoner i indikasjon, advarselstekster, salgsforbud, etc., samt unormal nedgang i markedet.

 

TVISTER

Om du anser at du ikke har fått korrekt kundebehandling ber vi deg om å sende skriftlig redegjørelse for dette til oss. Send redegjørelsen, samt navn, adresse, telefonnummer og ordrenummer enten på e-post info@Topformula.se eller til Topformula Box 167 601 03 Norrköping. Kan vi ikke løse tvisten sammen, anbefaler vi at du kontakter din kommunale forbrukerkontakt for videre opplysninger eller Forbrukerrådet. Topformula følger Forbrukerrådets anbefalinger ved eventuelle tvister. Du kan lese mer om regler og forskrifter som Forbrukerrådet ligger under på www.forbrukerradet.no/. Du kan skrive til Forbrukerrådet på følgende adresse: Forbrukerrådet, Postboks 463 Sentrum, 0105 Oslo. Eventuelle tvister mot Topformula kan du også håndtere gjennom den europeiske unionens nettplattform for tvistløsninger. Du finner den her.

Alle tvister løses i Norge i henhold til norsk lov, hvorunder vår markedsføring også ligger. Vi følger alltid Forbrukerombudets anbefalinger.

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.