Till toppen
Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig och för anonym statistik. - Läs mer - Dölj

Alltid fri frakt

Lägsta order - 100 nok

Alltid lägre priser!

Vektreduksjon

Det finnes piller for vektreduksjon i den forstand at de kan hjelpe deg med å nå målene dine, i kombinasjon med andre tiltak som trening og sunt kosthold. Det finnes ikke en spesiell slankepille du kan ta hver dag og så blir du tynn, men hvis du trener og spiser sunt, kan du kombinere dette med produkter her hos Topformula som kan støtte deg i denne prosessen. Nøkkelordet er forbrenning. Enkelte produkter kan bidra til en høyere forbrenning, og vi vil dermed kunne hjelpe deg på veien mot en kropp du føler deg mer hjemme i.

Slanketabletter for vektreduksjon

Undersøkelser har vist at eplesidereddik kan øke forbrenningen. Kanskje ikke så rart, i og med at eddik er en naturlig ingrediens i kjøkkenet fra Middelhavet, som jo anses for å være det sunneste. Topformulas eplesidereddik kommer i kombinasjon med vitamin B12, og den er en av våre bestselgere. Det er jo litt begrenset hvor mye eddik man orker å drikke, så vår kommer i pilleform som gjør det enklere å få i seg sin daglige dose. Eplesider er i tillegg rik på mineraler, vitaminer, enzymer og pektin. Rett og slett et godt valg for å øke forbrenningen som litt drahjelp når man skal ta av seg noen kilo.

Bringebærketon som kosttilskudd

Dette middelet har raskt blitt populært for sine egenskaper til å bryte ned fett og hjelpe kroppen til å få en bedre likevekt mellom muskler og fett. Forsøk har vist at bringebærketon kan bryte ned fettceller og bidra til at kroppen selv kvitter seg med kroppsfett. Stoffene vi finner i bringebærketon, ligner litt på de vi finner i chili og sitrusfrukter.

Vise som Rutenett Liste

6 Produkter

per side
Set Descending Direction
Vise som Rutenett Liste

6 Produkter

per side
Set Descending Direction
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.