Till toppen
Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig och för anonym statistik. - Läs mer - Dölj

Alltid fri frakt

Lägsta order - 100 nok

Alltid lägre priser!

Muskelvekst

Hos Topformula finner du et stort utvalg proteintilskudd, alle tilpasset forskjellig bruk for den seriøse muskelbyggeren. Vil du ta treningen til et nytt nivå, kan proteinpulver gi deg den boosten musklene dine trenger for å bygge seg opp og restituere seg etter trening. Muskler består av protein, og protein fungerer som musklenes byggeklosser. Hvis du vil legge til rette for at kroppen din får de ultimate forholdene for utvikling av muskler, kan et kosttilskudd for muskelvekst med høyt innhold av protein hjelpe deg på veien for å nå dine mål. Ta treningen seriøst med Topformulas proteinprodukter.

Bygg muskler med proteintilskudd

Vi i Topformula har utviklet flere typer proteinpulver. Noen er tilsatt kollagen, som bidrar til å smøre ledd og hjelper deg til en friskere hud. Kollagenproduksjonen synker med alderen, og det å tilføre kollagen kan bedre tilstander i ledd og hud. Man kan si at kollagen er selve limet i kroppen. Når du i tillegg får kjøpt proteinpulver i mange forskjellige smaker, for eksempel sjokolade, vanilje og ananas eller banan og kola, er det enkelt å få i seg proteinpulver som en boost i et ellers sunt kosthold.

100 prosent protein – når det virkelig gjelder

Topformulas Isolate Protein består av 100 prosent protein, som er en høyere andel proteinisolat enn andre proteinpulver. Med dette produktet kan du virkelig dra på når du jobber hardt for å nå dine mål. Alle proteinproduktene vi fører, er lette å tilberede, noe som kan være praktisk i en hektisk hverdag der man ikke har tid til å tilberede et optimalt proteinrikt måltid. På denne måten kan du enkelt holde kontroll på næringsinntaket og føle deg trygg på at du får i deg det kroppen din trenger. Alle produktene kommer i flere gode smaker så du ikke skal gå lei. Bland gjerne proteinpulver i en deilig smoothie!

Vise som Rutenett Liste

4 Produkter

per side
Set Descending Direction
Vise som Rutenett Liste

4 Produkter

per side
Set Descending Direction
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.