Till toppen
Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig och för anonym statistik. - Läs mer - Dölj

Alltid fri frakt

Lägsta order - 100 nok

Alltid lägre priser!

Måltid erstatning

Det finnes et stort utvalg av måltidserstattere her hos Topformula som du kan bestille på nett og få levert hjem på døren. Vi fører alt fra proteinbarer og proteinpulver til mer skreddersydde måltider for deg som for eksempel ønsker å gå ned i vekt, men som samtidig vil føle deg mett og fylle på med de byggeklossene kroppen trenger for å bli sterkere, bygge muskler og få ned fettprosenten.

Nyttig måltidserstattere

Topformula produserer sine produkter i Sverige, og alle holder høy kvalitet. Men kvalitet trenger ikke koste skjorta, og hos oss kan du finne det du trenger til en svært god pris. Husk at hvis du fyller på med gode proteiner, så vil du føle deg mett lenger, og sjansen for at du faller for de ikke så sunne fristelsene, minker.

Få kontroll på blodsukkeret

Våre måltidserstattere kommer i flere unike smaker for at du ikke skal gå lei. Hvis du fyller energibehovet ditt med proteinrik mat, vil du få kontroll på blodsukkeret og ikke oppleve like stort sug etter noe søtt så raskt. Skulle du likevel få lyst på noe godt i løpet av dagen, kan du fylle på med en proteinbar og vite at du valgte et sunt alternativ for å hjelpe deg gjennom dagen. Flere av våre alternative måltidserstattere er også veldig enkle å lage og spise i farten, og dette kan spille en stor rolle når du egentlig ikke orker å lage deg noe. Erstatt heller et måltid med disse, enn å la deg friste til lite sunne valg i en slitsom hverdag.

Kombinasjonen av trening og rett næring vil gi deg energien tilbake! Finn inspirasjon og produktene du trenger for å nå dine mål her hos Topformula.

Vi finner ikke produkter som matcher utvalget.
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.