Till toppen
Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig och för anonym statistik. - Läs mer - Dölj

Alltid fri frakt

Lägsta order - 100 nok

Alltid lägre priser!

Bars

Topformula sine egne proteinbarer består av hele 4 prosent protein, og de utgjør et svært godt supplement for deg som er seriøs med trening, vektreduksjon og en sunnere livsstil. Det finnes sunne sjokoladebarer som gir deg den mengden protein kroppen trenger, og som metter godt når sulten oppstår i en hektisk hverdag.

Nyttig mat på farten

Ta med proteinbarer på tur i marka, i bilen og i håndvesken og du vil alltid ha et sunt lite måltid med deg. Å velge sunne proteinbarer i stedet for fastfood eller annen mat du spiser når det er krise, kan hjelpe deg til å nå dine mål, enten det er vektreduksjon eller å bygge muskler. Hvis du vil endre livsstil, er det viktig å sørge for at man har sunne alternativer tilgjengelig når det virkelig gjelder. Proteinbarer er i så måte det gode alternativet. Proteinbarer med høyt proteininnhold vil holde deg mett lengre, og på den måten hjelper de deg til å holde sulten og blodsukkeret i sjakk.

Sunne proteinbarer på nett

Topformula har mange varianter, merkevarer og forskjellige smaker i sitt utvalg, og det kan være lurt å bestille litt variert så man ikke går lei av en type og faller for fristelsen til å skaffe seg noe mindre sunt. Vi har for eksempel sjokoladebarer og barer med smak av karamell og kokos. Når man vil endre vaner, kan det være godt med litt inspirasjon, nye produkter og å føle at man investerer i seg selv og sin egen helse. Hos oss kan vi tilby et stort utvalg av proteinbarer på nett. De er produsert i Sverige, og du får dem til veldig hyggelige priser.

Vi finner ikke produkter som matcher utvalget.
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.