Till toppen
Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig och för anonym statistik. - Läs mer - Dölj

Alltid fri frakt

Lägsta order - 100 nok

Alltid lägre priser!

Topformula Sport

Få maksimalt ut av treningen! Uansett hvilket ambisjonsnivå du har, om du bygger muskler og har fokus på styrke, tar Yogatimer, liker lange vandringer, er i gang med gravidtrening, driver med crossfit eller fotball så trenger kroppen din restitusjon og påfyll av riktig næring etter trening og aktiviteter. Det trenger ikke handle om å være sterkest eller raskest, tvert i mot burde vi trene for å ha det bra, få mer overskudd i hverdagen og ta vare på kroppene våre. Med jevn trening kommer det nesten av seg selv et ønske om å spise sunnere og å hjelpe kroppen til å yte optimalt.

Hvis du har fokus på å bygge muskler så er det ingen vei utenom proteiner. Musklene blir bygget av proteiner, man kan kalle det musklenes byggeklosser. Mange ønsker å innta et proteinrikt måltid etter trening, og her hos Topformula har vi mange produkter med gode smaker som kan hjelpe deg på veien mot en sterkere kropp og optimal restituering. Dette,  kombinert med nok søvn, fornuftig kost og sikker men utfordrende trening er "hemmeligheten" til en frisk og sterk kropp. Med våre kosttilskudd ønsker vi at du som er aktiv kan ta vare på deg selv til en fornuftig pris. Få mer ut av hver treningsøkt rett og slett!

Proteintilskudd på nett

Proteinpulver er populært som restitusjonsmåltid etter trening, det kan brukes som en egen shake eller man kan blande det i en smoothie. For mange er dette en enkel og grei måte å sikre seg nok proteiner etter trening. Proteinet bidrar til å øke og vedlikeholde muskelmassen og som metter godt.

Proteinbarer som mellommål

Proteinbarer er spesielt utviklet for deg som trener mye, og har fokus på muskelbygging. Med en proteinbar har du et nyttig mellommåltid som byr på det kroppen trenger i stedet for tomme kalorier. Proteinbarer kan med hell også brukes hvis fokuset ditt er vektreduksjon. Ha noen proteinbarer lett tilgjengelig i gymbagen, i vesken, i bilen og på kjøkkenet, så blir det lett å velge riktig.

Vise som Rutenett Liste

Items 1-35 of 36

Page
per side
Set Descending Direction
Vise som Rutenett Liste

Items 1-35 of 36

Page
per side
Set Descending Direction
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.