Till toppen
Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig och för anonym statistik. - Läs mer - Dölj

Alltid fri frakt

Lägsta order - 100 nok

Alltid lägre priser!

Topformula

Topformula har produsert kosttilskudd ved sin egen fabrikk i Norrkøping siden 2004. Vårt fokus har hele veien vært å kunne tilby produkter av høy kvalitet til en hyggelig pris. Dette har vi gjort mulig ved at vi kan distribuere produktene uten fordyrende mellomledd og i tillegg kun selge våre tilskudd over internett. På denne måten har vi kunnet holde eksepsjonelt lave priser uten å gå på akkord med kvaliteten. Topformula er fast bestemt på at det ikke skal være dyrt å ta vare på kroppen sin og at kvalitet skal inngå i prisen. Det finnes mange årsaker til at man velger kosttilskudd: symptomer på underernæring, som supplement i en kostholdsplan, helse, treningsfokus, kosttilskudd under graviditet, en ensidig kost til daglig eller rett og slett bare et ønske om å føle seg bedre!

Stort utvalg av kvalitetsprodukter

Våre kropper krever en stor variasjon av næringsmidler og det er ikke alltid like lett å forsikre seg om at man får det man trenger igjennom vanlig kost. Et fornuftig kosthold ligger til grunn for en god helse, og med kosttilskudd kan du gi kroppen en ekstra boost. Enkelte kosttilskudd kan bidra til vektnedgang, andre kan gi kroppen det lille ekstra som kroppen kanskje ikke trenger, men har godt av. Her hos Topformula finner du mange gode, trygge kvalitetsprodukter som hjelper kroppen din til å bli den beste utgaven av seg selv, uansett hvor du er i livet.

Kvalitet og trygghet

Du kan føle deg trygg med våre produkter. Uansett hvorfor du velger å ta kosttilskudd ønsker vi at du føler deg sikker i ditt valg. For å kunne garantere deg trygghet har vi en ISO 22000 sertifisering, denne internasjonale standarden stiller høye krav til næringsmiddelproduksjon og mattrygghet. For å holde på denne sertifiseringen testes vi hvert år. Vi er en av få kosttilskuddsbedrifter i Sverige som er sertifisert etter ISO 22000 standarden, og det innebærer at du som kunde kan stole på at du får trygge produkter. Vi tror på kvalitet til en hyggelig pris.

Vise som Rutenett Liste

Items 1-35 of 90

Page
per side
Set Descending Direction
 1. Topformula Skönhet
  Topformula | Duschgel Acai Duschgel Acai
  69,00 kr
  Rek. pris 89,00 kr
 2. Topformula Skönhet
  Topformula | Handtvål Kokos Handtvål Kokos
  69,00 kr
  Rek. pris 89,00 kr
Vise som Rutenett Liste

Items 1-35 of 90

Page
per side
Set Descending Direction
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.