Till toppen
Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig och för anonym statistik. - Läs mer - Dölj

Alltid fri frakt

Lägsta order - 100 nok

Alltid lägre priser!

Uppiggande

Særlig i vinterhalvåret kan man føle seg slapp og tappet for krefter, men hverdagen krever sitt uansett. Det er viktig å gi seg selv nok søvn, mellom 7 og 8 timer per døgn, avhengig av ditt behov. I tillegg bør du spise både sunt og regelmessig og gjerne trene for å få opp energien. Men for noen er ikke dette nok til å holde energien oppe i en hektisk hverdag, og da kan det hjelpe med noen styrkende og oppkvikkende tilskudd.

Styrkende og oppkvikkende piller

Hvis du vil gi hjertet og energinivået en ekstra boost, kan Q10 være kosttilskuddet du er ute etter. Vi i Topformula produserer Q10 av svært høy kvalitet. Q10 fungerer som en tennplugg i kroppens egen energifabrikk og finnes naturlig i kroppen. I takt med at alderen øker, så senkes produksjonen av Q10 i kroppen, og det kan være nyttig å fylle på ved hjelp av kosttilskudd. Q10 er derfor et kosttilskudd beregnet for voksne, men husk også at det er nødvendig å kombinere tilskudd med et sunt kosthold.

Koffein for holde fokus

Koffein, som er et stoff vi blant annet finner i kaffe, har som kjent en oppkvikkende effekt, og det kan være et veldig bra supplement når man trenger ekstra energi eller skal prestere og holde fokus. Koffein stimulerer hjernen og gjør at du føler deg mer våken. Topformula produserer koffeinpiller, og én pille tilsvarer cirka to kopper kaffe. Koffeinpiller kan være nyttig å ha i bilen eller på kontoret, og det er et særlig godt alternativ for deg som ikke liker kaffe, men som ønsker effekten av koffein, for eksempel på en eksamen. Koffein bør kun brukes av voksne. Du kan kjøpe oppkvikkende piller av koffein på nett hos Topformula.

Vise som Rutenett Liste

3 Produkter

per side
Set Descending Direction
Vise som Rutenett Liste

3 Produkter

per side
Set Descending Direction
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.