Till toppen
Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig och för anonym statistik. - Läs mer - Dölj

Alltid fri frakt

Lägsta order - 100 nok

Alltid lägre priser!

Proteintilskudd

Trening har blitt en selvfølge for flere og flere, og det er bra! Med trening kommer det nesten av seg selv et ønske om å spise sunnere og hjelpe kroppen til å yte optimalt. Hvis du har fokus på å bygge muskler, så er det ingen vei utenom proteiner. Musklene blir bygget av proteiner, og man kan kalle det musklenes byggeklosser. Mange ønsker å innta et proteinrikt måltid etter trening, og her hos Topformula har vi mange produkter med gode smaker som kan hjelpe deg på veien mot en sterkere kropp. Når du trener mye, er det viktig å gi kroppen det den trenger for å restituere seg.

Proteinpulver til å bygge muskler

Proteinpulver er populært som restitusjonsmåltid etter trening. Proteintilskudd i pulverform kan tas som en egen shake, eller man kan blande det i for eksempel en smoothie. For mange er dette en enkel og grei måte å sikre seg nok proteiner etter trening på. Protein bidrar til å øke og vedlikeholde muskelmassen, og det metter godt.

Proteinbarer som nyttige mellommål

Proteinbarer er spesielt utviklet for deg som trener mye, og som har fokus på muskelbygging. Med en proteinbar har du et nyttig mellommåltid som byr på det kroppen trenger, i stedet for tomme kalorier. Proteinbarer kan med hell også brukes hvis fokuset ditt er vektreduksjon, som et godt alternativ hvis du får lyst på noe søtt. Det er også ypperlig når du trenger å få stilnet sulten med noe sunnere enn sjokolade eller annen type mat som vil hindre deg i å nå målet ditt! Ha noen proteinbarer lett tilgjengelig i gymbagen, i vesken, i bilen og på kjøkkenet, så blir det lett å velge riktig. Her hos Topformula har vi et godt utvalg proteinbarer av høy kvalitet til en god pris!

Vise som Rutenett Liste

4 Produkter

per side
Set Descending Direction
Vise som Rutenett Liste

4 Produkter

per side
Set Descending Direction
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.