Till toppen
Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig och för anonym statistik. - Läs mer - Dölj

Alltid fri frakt

Lägsta order - 100 nok

Alltid lägre priser!

Omega-3 og fettsyrer

Veldig mange må svare nei på dette, og føler de burde ha gjort noe med det. Og det er faktisk mulig, for du kan ta omega-3-kapsler. Gjør du det, så kan du være sikker på at du får dekket ditt dagsbehov for det sunne fettet som kroppen din trenger. Kroppen din klarer ikke selv å produsere flerumettede fettsyrer, og må få tilført dette igjennom kosten.

Tilskudd med Omega 3 i kapsler

Vi snakker om de to viktigste, som er omega-3 og omega-6. Disse fettsyrene er livsviktige for kroppen, nemlig det man kaller essensielle. Kroppen trenger dette fettet til å bygge opp cellene i kroppen, og det er blant annet spesielt viktig for utviklingen av hjerneceller hos både barn og voksne

Bra for hjerte- og karfunksjoner

Det er flere ulike faktorer som blir påvirket av inntaket av omega-3 i hjerte- og karsystemet, blant annet hjerterytme, fettstoffer i blodet, blodtrykk og andre prosesser. I tillegg er omega-3 en god kilde til D-vitamin, som vi trenger sårt i vintermånedene. Omega-3 får vi gjennom matvarer som fet fisk, enkelte alger, rapsolje og valnøtter. Hvis du ikke føler at du får i deg nok av disse matvarene, kan det være en god idé å ta omega-3-tilskudd sammen med kosten.

Hjelper funksjonen i ledd og hjerne

Det finnes studier som viser at særlig middelaldrene kvinner hadde redusert risiko for å utvikle leddgikt hvis de spiste mye fet fisk. Det har blitt vist at tran kan redusere antall ømme og stive ledd samt morgenstivhet. Så hvis du opplever noe av dette, kan det være verdt å tilføre ekstra omega-3 til kostholdet.

For å sikre normal hjernefunksjon er det viktig allerede under graviditeten å innta omega-3. Den anbefalte mengden omega-3-fettsyrer er 200 mg DHA per dag. Videre skal spedbarn og barn få tilskudd av omega-3, både for å sikre D-vitaminlagrene og flerumettede fettsyrer til bygging og funksjon av celler. Kjøp kosttilskudd og omega-3 av høy kvalitet i kapselform hos Topformula!

Vise som Rutenett Liste

7 Produkter

per side
Set Descending Direction
Vise som Rutenett Liste

7 Produkter

per side
Set Descending Direction
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.