Till toppen
Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig och för anonym statistik. - Läs mer - Dölj

Alltid fri frakt

Lägsta order - 100 nok

Alltid lägre priser!

Minnekapasitet

Med alderen kan man oppleve at man husker litt dårligere, og at minnekapasiteten senkes. Dette kan være både plagsomt og trist, men også farlig hvis man for eksempel glemmer å slå av kokeplaten. I et forsøk på å motvirke drastisk minnesvikt finnes det flere øvelser man kan gjøre, som å utfordre hjernen med Sudoku eller andre aktiviteter som stimulerer hjernen. Du trenger rett og slett hjernetrim! Koffein har rykte på seg for å stimulere hjernen og kan fint brukes for å få hodet til å henge bedre med. Her på Topformula kan du finne koffeintabletter som kan gi deg et kick og hjelpe deg til å øke prestasjonen.

Kvikk med koffeintabletter

Hvis hjernen har begynt å spille deg noen puss, så bør du ta livsstilen din på alvor. Stress kan i seg selv føre til hukommelsestap, og for lite søvn og høyt alkoholforbruk sløver hjernen og utsetter den for stress. Da er det viktig å sørge for å senke alkoholinntaket, få seg nok søvn og kanskje ta en fridag eller to for å redusere stressnivået. Det er også viktig å få i seg nok og riktig næring som bidrar til å holde hjernefunksjonene i gang. Det finnes flere populære kosttilskudd man kan ta for å gi hjernen et boost. Et opplagt valg er omega-3, som blant annet er med på å hjelpe signalene i nervene.

Kaffe og ginseng for energi

Mange sverger til kaffe og ginseng for å få opp energien og for å stimulere hjernen til å yte bedre. Ginseng er kjent for sin energigivende effekt og har tradisjonelt vært en skattet ingrediens innen naturmedisin i Østen. Hos Topformula finner du ginseng og koffein av høy kvalitet som kan hjelpe hjernen til å yte det lille ekstra i hverdagen!

Vise som Rutenett Liste

5 Produkter

per side
Set Descending Direction
Vise som Rutenett Liste

5 Produkter

per side
Set Descending Direction
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.