Till toppen
Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig och för anonym statistik. - Läs mer - Dölj

Alltid fri frakt

Lägsta order - 100 nok

Alltid lägre priser!

Mage og tarm

Mange sliter med fordøyelsen. Det kan være oppblåsthet, gass og mageknip, forstoppelse eller diaré. Reiser, stress, laktoseintoleranse, bruk av antibiotika og dårlig kosthold kan være årsaker til mageproblemene. For at mage og tarm skal fungere optimalt, må man ha en sunn bakterieflora i tarmen. Studier har vist at hvor variert bakteriefloraen er, kan ha mye å si for kroppsvekten. Hvis du har behov for å få bakteriefloraen i balanse igjen, kan probiotika være løsningen for deg.

Probiotikaens helsefremmende effekt

Et kontinuerlig inntak av melkesyrebakterier er anbefalt for en balansert mage/tarm. Tanken er oppbygning og vedlikehold. En nyttig bakterieflora kan komme gjennom matvarer. Jo mer variert du spiser, desto mer variert blir også tarmfloraen. Men for noen er ikke dette nok. Fordelene ved regelmessig bruk av probiotika er godt dokumentert, og probiotika er en naturlig ingrediens i det daglige kostholdet til for eksempel idrettsutøvere.

Bygg et godt forsvar i magen

Mange tror at melkesyrebakterier i for eksempel vanlig fruktyoghurt er godt nok, men dette er ikke probiotika og vil ikke bidra til ønsket effekt, som du får ved inntak av ordentlig probiotika. Mange studier har vist at helsefremmende effekter av probiotika skyldes disse bakterienes helt spesielle egenskaper. Ikke bare etablerer de en gunstig bakterieflora i tarmen, de bidrar også til å bygge et forsvar mot sykdomsfremkallende bakterier. Probiotika kan også redusere varigheten av diaré og andre mildere fordøyelsesbesvær. I hovedsak stimuleres immunforsvaret i tarmen og øker motstandsdyktigheten.

Det kan være en god forsikring å ta probiotika under reiser, og det kan være lurt å starte før du drar. Ved en forestående antibiotikakur kan det være lurt med forebyggende inntak av probiotika, samt en god stund etter at kuren er avsluttet. Probiotika kan faktisk også hjelpe laktoseintolerante til å tåle melkeprodukter bedre! Finn balanse og harmoni med vårt utvalg av probiotika her hos oss på Topformula!

Vise som Rutenett Liste

5 Produkter

per side
Set Descending Direction
Vise som Rutenett Liste

5 Produkter

per side
Set Descending Direction
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.