Till toppen
Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig och för anonym statistik. - Läs mer - Dölj

Alltid fri frakt

Lägsta order - 100 nok

Alltid lägre priser!

Immunsystemet og forkjølelse

Det er smart å forberede vinteren med å styrke immunforsvaret, men hvis du allerede er så uheldig å ha blitt forkjølet, finnes det mange produkter i vårt sortiment som kan hjelpe til å lindre forkjølelsessymptomer som hoste, vond hals og tett nese. Forkjølelser kommer ofte brått på, og det kan være lurt å ha noen hjelpemidler i huset når du kjenner at symptomene sniker seg på. Det er viktig å drikke litt ekstra når man er for forkjølet. Vann, te og vann med honning er gode drikker når man er litt redusert.

Styrk immunforsvaret ditt med kosttilskudd

Det er vanlig å bruke plantebaserte legemidler eller naturmedisin for å lindre forkjølelsessymptomer. Noen av de mest vanlige er C-vitamin, hvitløk, urter, Kan Jang og ingefær. Hvitløk er velkjent for sine egenskaper og har lang tradisjon som botemiddel mot forkjølelse. Den anses for å være en bidragsyter til å bygge et godt immunforsvar. Og det er kanskje den beste måten å gardere seg mot vinterens forkjølelser på. Topformula tilbyr hvitløksekstrakt i kapselform, som gjør at du får alle de gode egenskapene uten å få hvitløksånde.

Ingefær mot forkjølelse

Denne friske roten har blitt mer og mer populær til forkjølelseslindring. Det er egentlig ikke noe nytt, fordi roten har blitt brukt i over 2500 år. Noen lager te av den eller inntar den i kapselform. Den er også populær til baking og matlaging og er fast tilbehør til sushi. Ingefær gir en varmende effekt, som chili, og inneholder gingerol, som er en slektning av piperin og capsaicin, som er stoffene vi finner i chili og svartpepper. Ved bruk av ingefær vil du oppleve en varmende effekt, men også få en følelse av friskhet i luftveiene, som ved bruk av peppermynte. Hos Topformula finner du et godt utvalg av ekstrakter og piller for immunforsvaret som kan hjelpe deg gjennom vinteren.

Vise som Rutenett Liste

15 Produkter

per side
Set Descending Direction
Vise som Rutenett Liste

15 Produkter

per side
Set Descending Direction
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.