Till toppen
Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig och för anonym statistik. - Läs mer - Dölj

Alltid fri frakt

Lägsta order - 100 nok

Alltid lägre priser!

Andre tilskudd

Magnesium kan virke positivt på mange funksjoner i kroppen. Blant annet kan muskulatur, beinbygning, nerver, tenner og ditt daglige energiforbruk nyte godt av magnesiumtilskudd. For beinbygningen er det altså ikke bare kalsium som er viktig, men også magnesium.

Oppdag magnesiumens mange egenskaper

Det er også bevist at magnesium aktiverer enzymer som viser seg å være nødvendig for flere prosesser i kroppen, og et høyt nok magnesiumnivå er nødvendig for at alt skal fungere optimalt. Sliter du med kramper i beina? Undersøkelser har vist at et jevnt inntak av magnesium kan redusere plager med kramper i musklene, som i legger og føtter, noe som kan være svært plagsomt. Magnesium kan bidra til å opprettholde en normal beinbygning, redusere trøtthet og utmattelse samt bidra til et normalt energiforbruk.

For psykisk og fysisk helse

Hvis du lider av magnesiummangel, kan det vise seg som atferdsendringer og forstyrrelser i hjertefunksjonen. Dette er fordi magnesium bidrar til å opprettholde nervesystemets normale funksjon. Magnesium finnes i mange matvarer som meieriprodukter, fugl, kjøtt, grovt rugbrød, belgvekster, nøtter, bladgrønnsaker og uraffinert ris. Hvis du ønsker å hjelpe kroppen, kan inntak av magnesium som kosttilskudd bidra til å opprettholde noen av kroppens viktigste funksjoner.

Trener du mye? Ja, da kan magnesiumtabletter være et fornuftig tilskudd for deg. Magnesium dannes ikke naturlig i kroppen og må tilføres gjennom mat. Hvis du trener mye, så svetter du ut mye av magnesiumet i kroppen, og du trenger påfyll. I og med at magnesium spiller en viktig rolle i kroppens opprettholdelse av skjelett, muskulatur og nervesystem, kan det være lurt å tilføre magnesium for folk som lever et aktivt liv.

Vise som Rutenett Liste

24 Produkter

per side
Set Descending Direction
Vise som Rutenett Liste

24 Produkter

per side
Set Descending Direction
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.