Till toppen
Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig och för anonym statistik. - Läs mer - Dölj

Alltid fri frakt

Lägsta order - 100 nok

Alltid lägre priser!

Alger

Både NASA og WHO (Verdens helseorganisasjon) har fått øynene opp for alger som helsekost og næringsmiddel, og de anerkjenner algen spirulina som et middel i kampen mot feilernæring hos barn. Algetabletter og alger fås i tablett- og pulverform. Flere hjelpeorganisasjoner bruker nå alger på grunn av det høye næringsinnholdet, blant annet av proteiner, men også av vitaminer, karoten, mineraler, aminosyrer, klorofyll og ikke minst omega-3 og omega-6. Alger er derfor en råvare som med fordel kan inngå i kosten, og det blir stadig mer populært.

Algetabletter som helsekost

Alger høstes og produseres på en bærekraftig måte, og de fleste produktene er helt fri for tilsetningsstoffer. Dette gjør alger til et veldig aktuelt næringsmiddel for veganere og folk som prøver å spise mest mulig plantebasert. NASA er interessert i spirulina, ikke bare for det fantastiske næringsinnholdet, men også for algens evne til å beskytte mot stråling. Antioksidanter beskytter kroppen mot frie radikaler og oksidativt stress. Chlorella inneholder alle aminosyrer, alle vitaminer, alle mineraler samt de essensielle fettsyrene omega-3 og omega-6. Den inneholder dessuten mer klorofyll enn noe annet næringsmiddel i verden (4–5 ganger mer enn en spirulina.

Alger i alle former

Det finnes mange algeprodukter på markedet, som for eksempel pulver til å blande i smoothie. Da øker du næringsinnholdet på smoothien betraktelig. Du kan ta alger som tabletter eller rett og slett gå ned i fjæra og høste dem selv. Flere alger har høyt nivå av glutamat, som gjør at de smaker veldig godt som chips eller kokt som tilbehør til fisk. Det blir kanskje ikke hver dag man gjør dette, men fortvil ikke, kjøp alger på nett hos Topformula og sørg for en daglig dose av denne supermaten!

Vise som Rutenett Liste

1 Produkt

per side
Set Descending Direction
Vise som Rutenett Liste

1 Produkt

per side
Set Descending Direction
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.