Till toppen
Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig och för anonym statistik. - Läs mer - Dölj

Alltid fri frakt

Lägsta order - 100 nok

Alltid lägre priser!

Kosttillskudd

Kosttilskudd er vitaminer og mineraler i konsentrert form og er ment som et tilskudd til din daglige kost. For de fleste holder det med et normalt variert og sunt kosthold.

Føl deg sprekere og få mer energi med kosttilskudd

Men det kan være mange grunner til at du trenger tilskudd av noe, som hvis du for eksempel er allergisk og må kutte ut enkelte matvarer i dietten, at du er eller planlegger å bli gravid, at du går på spesielle dietter, eller at du er syk eller har fått påvist mangel på noe, for eksempel jern. Topformula har mange forskjellige merkevarer og et stort utvalg tilskudd, uansett hvilke behov du har. Hos oss finner du kosttilskudd som tabletter, kapsler eller pulver. Kjøp kosttilskudd til kvinner, kosttilskudd til menn og kosttilskudd til barn hos oss!

Gi barnet ditt den beste starten

Hvis du planlegger å bli gravid eller allerede er det, så anbefales det ifølge NHI.no (Norges helseinformatikk) at du bør spise folat i denne perioden for å senke faren for ryggmargsbrokk hos barnet. Du bør spise kosttilskuddet folat i perioden før du blir gravid, og i tre måneder inn i svangerskapet, fordi det er da nervesystemet dannes. I tillegg kan det være lurt å spise multivitaminer og omega-3 som et kosttilskudd for gravide. Når barnet har kommet til verden, trenger det etter hvert omega-3 for å utvikle hjernen optimalt. Studier har vist at barn som får omega-3, blir bedre i matematikk enn de som ikke får omega-3.

Kjenn deg yngre med kollagen

Kollagen har vært i vinden en stund nå, både i forbindelse med aldring av huden, men også fordi muskler og ledd kan ha god nytte av kollagen. Mange mener de kan kjenne en klar forskjell i muskler og ledd etter å ha tatt kosttilskuddet kollagen en periode. Er ikke kroppen like sprek som før? Ja, da kan det være verdt et forsøk.

Vise som Rutenett Liste

Items 1-35 of 94

Page
per side
Set Descending Direction
Vise som Rutenett Liste

Items 1-35 of 94

Page
per side
Set Descending Direction
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.