Till toppen
Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig och för anonym statistik. - Läs mer - Dölj

Alltid fri frakt

Lägsta order - 100 nok

Alltid lägre priser!

Kampanje

Nå har vi i Topformula kampanje og salg på noen av våre populære produkter som hjelper deg på veien mot en sterkere kropp. Whey proteinpulver tilfører kroppen protein etter trening og bidrar til optimal restitusjon, så du får mest mulig ut av treningsøkten. Whey proteinpulver kommer i mange gode smaker så du får litt variasjon, bland pulveret i en smoothie eller drikk den som den er. Proteiner bidrar til en god metthetsfølelse som varer lenge, og kan på den måten være til god hjelp hvis du ønsker en vektreduksjon. Hvis du ønsker å gå ned i vekt, kan det for mange være naturlig å begynne å trene. Økt muskelmasse vil bidra til økt forbrenning, som igjen vil hjelpe deg til en vektreduksjon.

I denne prosessen er det viktig å fylle på med rett næring og ikke falle for fristelsen å spise tomme kalorier nå sulten sniker seg på, eller ofte kommer brått etter trening. Du trenger ikke være muskelbygger for å benytte deg av de mange produktene vi har å tilby her hos Topformula. Proteinbarer og proteinpulver kan hjelpe deg på veien mot en vektreduksjon og sørge for at du fyller på med de riktige ingrediensene. Få inspirasjon til et sunnere liv og bestill rimelige kvalitetsprodukter hos oss på nett.

Unngå dehydrering

Vi i Topformula har nå kampanje på brusetabletter med bringebær, som hjelper til med veskeerstatning etter trening eller om du skulle få omgangssyke. Å bli dehydrert er både ubehagelig og slitsomt for kroppen, ved å bruke disse brusetablettene hjelper du kroppen med å ta opp veske og fylle på etter treningsøkter.

Hud og hår

Mange plages med problemhud, flisete negler og livløst hår. Særlig graviditet og amming kan tære på hår, hud og negler. Nå har vi kampanje på Topformulas eget tilskudd til hår, hud og negler. Tilskuddet inneholder en nøye tilmålt mengde av Åkersnelle, Hirse, Kisel og vitaminer som hjelper på hårvolumet og tilvekst. Gi kroppen din en boost og hjelp til å komme seg igjen med våre ISO 22000 sertifiserte produkter her hos Topformula.

Vise som Rutenett Liste

6 Produkter

per side
Set Descending Direction
Vise som Rutenett Liste

6 Produkter

per side
Set Descending Direction
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.